00.95.2020г. 

Колелото на живота МТБ и дуатлон

с.Згориград, Врачански балкан
https://www.facebook.com/events/1838939373019149/
КОЛОЕЗДЕНЕ И ДУАТЛОН
"Колелото на живота" е вечният цикъл на човешкото битие с неговия възход и падение. 
Тази цикличност се пренася и по трасето с обиколки: около 4км с 220м Д+ и 220м Д-. Качването е по земен път и пътеки, а спускането по интересни пътеки. Трасето със сигурност ще дефинира много ясно качествата и възможностите на всеки един състезател!
Действието се развива на територията на ПП "Врачански Балкан" в непосредствена близост до с.Згориград. Теренът е в по-голямата си част тип "червена пескъ" (триаско-буценщайнска), което позволява прекрасно сцепление при всякакви климатични условия!
КОЛОЕЗДЕНЕ ЖЕНИ- 3 обиколки
КОЛОЕЗДЕНЕ МЪЖЕ- 5 обиколки
ДУАТЛОН МЪЖЕ - 4 обиколки колоездене+2 бягане
ДУАТЛОН ЖЕНИ - 2 обиколки колоездене + 2 бягане

Старт/Финал - с.Згориград, Врачански Балкан
Такса участие: 15лв. (на място)

ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ИЗДАНИЕ 2020, BG EVENTS AND GUIDING ТЪРСИ СПОНСОРИ И ПОДКРЕПА, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА СПОМЕНАТИТЕ КОНТАКТИ!

Регистрация

Декларация / Договор за участие
  1. Участникът има навършени 18 години.
  2. Ако участникът няма навършени 18 години, прилага писмено съгласие за участие от родител/настойник при получаването на стартовия номер.
  3. Участникът приема за своя сметка потенциалната опасност за здравето и живота си при участие в състезанието. Основните рискове могат да бъдат причинени от но не само терена, случайни предмети, оборудване, екипировка, личното му физическо състояние, метеорологични условия, автомобилен трафик и други независещи от организаторите условия.
  4. Участникът декларира, че е физически здрав и действията му не са противопоказни на лекарско предписание.
  5. Участникът е съгласен настоящия договор за освобождаване от отговорност да бъде използван от организаторите на състезанието и декларира, че носи отговорност за действията си по време на протичането му.
  6. Организаторите и другите участници не носят никаква отговорност в случай на претърпени от участника материални щети, кражба на имущество, физически травми, инвалидност или смърт, както и за всички други възможни злополуки по време на състезанието. Участникът е съгласен споменатите в тази точка физически и юридически лица да бъдат обезщетени и защитени от всякакъв вид искове и оплаквания на трети лица в следствие на моите действия по време на състезанието.
  7. Участникът дава съгласието си да получи медицинска помощ при нараняване и травма.
  8. Участникът е наясно, че настоящият договор за освобождаване от отговорност се прилага в границите на законовите разпоредби на Република България.
Приемам условията
Име/Фамилия *
Дата на раждане
Категория *
Имейл *
Телефон *
Клуб, организация
Код за проверка