22.03.2020г

Миланово Рън

с. Миланово, община Своге
https://www.facebook.com/events/2509432646045527/
Подгответе се за поредното неописуемо приключение в района на с.Миланово, гара Лакатник и Кобилини стени. Тук е пресечната точка на река Искър, Врачанския Балкан и Главното Старопланинско било. И точно затова тук ще бягате сред скалите, тук през прекрасни поляни и мистични гори където е скитал Иван Вазов, за да черпи вдъхновение и сили. Постоянно ще виждате величествените гледки на неповторимите природни феномени в хармонично съчетание с открояващите се като украшения къщи на махаличките - дело на човешкото битие.
В рамките на това събитие ще ви поднесем интересна информация за топонимите и историята на района.
Подробности за маршрута в очаквайте близките седмици.
На 800м надм. височина ще има освен задължителното празнично настроение и планинско приключение, и други приятни изненади!
Бъдете добре дошли!

Старт/Финал – Центъра на с.Миланово.
Час на старта - 11,00ч
Трасе 11.2км
Обмен за участие: 20лв


Дата на събитието – 22 март 2020г.
Категории Мъже, Жени

Регистрация

Декларация / Договор за участие
  1. Участникът има навършени 18 години.
  2. Ако участникът няма навършени 18 години, прилага писмено съгласие за участие от родител/настойник при получаването на стартовия номер.
  3. Участникът приема за своя сметка потенциалната опасност за здравето и живота си при участие в състезанието. Основните рискове могат да бъдат причинени от но не само терена, случайни предмети, оборудване, екипировка, личното му физическо състояние, метеорологични условия, автомобилен трафик и други независещи от организаторите условия.
  4. Участникът декларира, че е физически здрав и действията му не са противопоказни на лекарско предписание.
  5. Участникът е съгласен настоящия договор за освобождаване от отговорност да бъде използван от организаторите на състезанието и декларира, че носи отговорност за действията си по време на протичането му.
  6. Организаторите и другите участници не носят никаква отговорност в случай на претърпени от участника материални щети, кражба на имущество, физически травми, инвалидност или смърт, както и за всички други възможни злополуки по време на състезанието. Участникът е съгласен споменатите в тази точка физически и юридически лица да бъдат обезщетени и защитени от всякакъв вид искове и оплаквания на трети лица в следствие на моите действия по време на състезанието.
  7. Участникът дава съгласието си да получи медицинска помощ при нараняване и травма.
  8. Участникът е наясно, че настоящият договор за освобождаване от отговорност се прилага в границите на законовите разпоредби на Република България.
Приемам условията
Име/Фамилия *
Дата на раждане
Категория *
Имейл *
Телефон *
Клуб, организация
Код за проверка