28.06.2020г. 

ГУБИСЛАВ РЪН 2020

с.Губислав, община Своге
https://www.facebook.com/events/606958766581217/
Представяме ви едно събитие което ще се проведе из непознатите за повечето от вас дебри на село Губислав, разположено на територията на западна Стара планина.

От него се откриват гледки към Искърското Дефиле, село Миланово и село Дружево и в далечината се мерват и възвишенията на най-прекрасната планина - родния ни Врачански балкан.

Самото село Губислав е ключово място за маршрута Ком-Емине, с намиращата се само на 3 км от центъра на селото - хижа Пробойница, която в момента започва да се обновява.

Трасето е с дължина около 15 км, като всеки един от тези километри е изпълнен със спиращи дъха гледки, борови гори и множество малки махали намиращи се около село Губислав.

Губислав е китно високо планинско селце със много живописен пейзаж. Старта и финала ще се сътоят пред кметството на село Губислав.

BG events and guiding изказва огромна благодарност на кмета на село Губислав, чиято е и идеята за трасето.

Село Губислав се намира само на 50 км от София, така че си заслужава да видите тази непозната за повечето хора красота.

Най-близката ЖП гара е Лакатник, и ние можем да ви осигурим и транспорт, ако пътувате по-рано преди старта.

Заповядайте!

Старт: 11 часа

Обмен за участие: 20 лева

Категории: Жени, Мъже, Девойки, Юноши.

Регистрация

Декларация / Договор за участие
  1. Участникът има навършени 18 години.
  2. Ако участникът няма навършени 18 години, прилага писмено съгласие за участие от родител/настойник при получаването на стартовия номер.
  3. Участникът приема за своя сметка потенциалната опасност за здравето и живота си при участие в състезанието. Основните рискове могат да бъдат причинени от но не само терена, случайни предмети, оборудване, екипировка, личното му физическо състояние, метеорологични условия, автомобилен трафик и други независещи от организаторите условия.
  4. Участникът декларира, че е физически здрав и действията му не са противопоказни на лекарско предписание.
  5. Участникът е съгласен настоящия договор за освобождаване от отговорност да бъде използван от организаторите на състезанието и декларира, че носи отговорност за действията си по време на протичането му.
  6. Организаторите и другите участници не носят никаква отговорност в случай на претърпени от участника материални щети, кражба на имущество, физически травми, инвалидност или смърт, както и за всички други възможни злополуки по време на състезанието. Участникът е съгласен споменатите в тази точка физически и юридически лица да бъдат обезщетени и защитени от всякакъв вид искове и оплаквания на трети лица в следствие на моите действия по време на състезанието.
  7. Участникът дава съгласието си да получи медицинска помощ при нараняване и травма.
  8. Участникът е наясно, че настоящият договор за освобождаване от отговорност се прилага в границите на законовите разпоредби на Република България.
Приемам условията
Име/Фамилия *
Дата на раждане
Категория *
Имейл *
Телефон *
Клуб, организация
Код за проверка