31.05.2020г.

Магура Рън

Комплекс Магура, с. Рабиша
https://www.facebook.com/events/2512278432359885/
Магура Рън едно събитие което ще ви върне назад в праисторията. Ще видите къде е живял и бягал праисторическия човек.

Трасето на Магура рън ще премине покрай проходна Пещера Магура известна в цял свят с праиторическите си рисунки от времето на късния палеолит, както и от времето на неолита, а пък най-новите са от бронзовата епоха 3000 до 1200 години преди новата ера, така че в тази пещера бая народ е бягал през епохите и сега благодарение на най-прекрасните високи и красиви организатори от Bg events and guiding🙃, ще имате възможност да бягате и вие там.

Рисунките са направени с гуано(тор от прилепи). В тази пещера са намерени кости на праисторическа мечка и хиена, за ваш късмет състезатели, сега няма как да ви подгонят. Рисунките изобразяват ловни сцени, слънчеволунен календар, праисторическо порно и други интересни и наситени със символика сцени.

Кратко описание на маршрута:
15 км дължина около 250 м денивелация лек и супер приятен маршрут
Старт от Комплекс Магурата, финал на
Езеро Рабиша - голям естествен водоем с уникално чиста вода извираща от Пещера Магура, на финала ще имате уникалната възможност да се качите на Драконови лодки, 20 местни, които ще бъдат тествани за първи път. Ще бъде безплатно за всички желаещи.

А сега малко информация какво предлага комплексът на своите гости: Комплекс Магура предлага най-вкусната храна в района и най-доброто обслужване. Комплексът предлага още сауна, външен басейн, да не пропуснем ПОЛЕТ С БАЛОН, с който ще можете да разгледате района от птичи поглед.

Старт 10 часа, записване на място - комплекс Магура на паркинга на хотела.
Такса участие 20 лева .

Регистрация

Декларация / Договор за участие
  1. Участникът има навършени 18 години.
  2. Ако участникът няма навършени 18 години, прилага писмено съгласие за участие от родител/настойник при получаването на стартовия номер.
  3. Участникът приема за своя сметка потенциалната опасност за здравето и живота си при участие в състезанието. Основните рискове могат да бъдат причинени от но не само терена, случайни предмети, оборудване, екипировка, личното му физическо състояние, метеорологични условия, автомобилен трафик и други независещи от организаторите условия.
  4. Участникът декларира, че е физически здрав и действията му не са противопоказни на лекарско предписание.
  5. Участникът е съгласен настоящия договор за освобождаване от отговорност да бъде използван от организаторите на състезанието и декларира, че носи отговорност за действията си по време на протичането му.
  6. Организаторите и другите участници не носят никаква отговорност в случай на претърпени от участника материални щети, кражба на имущество, физически травми, инвалидност или смърт, както и за всички други възможни злополуки по време на състезанието. Участникът е съгласен споменатите в тази точка физически и юридически лица да бъдат обезщетени и защитени от всякакъв вид искове и оплаквания на трети лица в следствие на моите действия по време на състезанието.
  7. Участникът дава съгласието си да получи медицинска помощ при нараняване и травма.
  8. Участникът е наясно, че настоящият договор за освобождаване от отговорност се прилага в границите на законовите разпоредби на Република България.
Приемам условията
Име/Фамилия *
Дата на раждане
Категория *
Имейл *
Телефон *
Клуб, организация
Код за проверка