08.03.2020

ПОРТО РЪН 2020

с. Протопопинци, община Белоградчик
https://www.facebook.com/events/561398411088166/638535950041078
Поради големия успех на Порто през 2019г, решихме да зарадваме спортните невести и мъже с един зимен подарък на кристално чист въздух у девствените кътчета на Северозапазена България на 8ми март! Елате у Протопопинци и ни дайте да ви подарим незабравимо бягане и преживаване)) Тук може да си вземете дреновици за чегаренье или суроваканье...(тоест има подходящи пръчки от дрян за възпитателни цели, тъй като дрянът е дърво и е символ на здравето). А освен това и винарска изба "Боровица" ще ви сгрее сърчицата и возври кръвчицата! Искрено се надяваме да има поне половин метър снег, а и да нема - Кметството ще отвори гостоприемно врати - печката бумти, чай, вино има, свинско с лук, "ЛОМСКО" (!!!) и......нека вали. Трасето най-вероятно ще бъде същото, освен ако не измислим нещо по-добро и подходящо. ПОРТО ви очаква!

Старт/Финал - центъра на село Протопопинци
Салонът на кметството ще подслони участниците и техните придружители, където ще има жежък чай и приятна музика, народни яденета и пиеньета както на всяко наше "селско" събитие.

Категории:
Мъже
Жени
Юноши
(възможно увеличение на категориите)

Награден фонд - картофи, боб, домашни вино, тикви, ракия, кисело зеле (дано да е останало дотогава) , домашни консерви и др подобни
Томболата е неотменима !

Медалите ще са ръчно изработени от Ивет-Анелия Димитрова.
https://www.facebook.com/ivanitohandmade/

Обмен: 20ЛВ
(таксите на участниците от с.Протопопинци са поети от местен спонсор, пожелал да остане анонимен)

Рекламен звуков клип у Северозападен стил изпълнен от #РадиоВидин по текст и концепция на BG Events & Guiding със спомществователството на анонимен спонсор от селото. От връзката по-долу може го слушате, споделяте и да си го свалите, за да си го запишете на телефоня като мелодия за звънене:

https://drive.google.com/file/d/1JU5hNC2OcE2Mkm86ySqAAANbtU9SlGB1/view?fbclid=IwAR1305JP4jGbzX_em0m13S5pppaZNXPM_aYGTlz_lVt9X66IT5ZufCOyRAU

Регистрация

Декларация / Договор за участие
  1. Участникът има навършени 18 години.
  2. Ако участникът няма навършени 18 години, прилага писмено съгласие за участие от родител/настойник при получаването на стартовия номер.
  3. Участникът приема за своя сметка потенциалната опасност за здравето и живота си при участие в състезанието. Основните рискове могат да бъдат причинени от но не само терена, случайни предмети, оборудване, екипировка, личното му физическо състояние, метеорологични условия, автомобилен трафик и други независещи от организаторите условия.
  4. Участникът декларира, че е физически здрав и действията му не са противопоказни на лекарско предписание.
  5. Участникът е съгласен настоящия договор за освобождаване от отговорност да бъде използван от организаторите на състезанието и декларира, че носи отговорност за действията си по време на протичането му.
  6. Организаторите и другите участници не носят никаква отговорност в случай на претърпени от участника материални щети, кражба на имущество, физически травми, инвалидност или смърт, както и за всички други възможни злополуки по време на състезанието. Участникът е съгласен споменатите в тази точка физически и юридически лица да бъдат обезщетени и защитени от всякакъв вид искове и оплаквания на трети лица в следствие на моите действия по време на състезанието.
  7. Участникът дава съгласието си да получи медицинска помощ при нараняване и травма.
  8. Участникът е наясно, че настоящият договор за освобождаване от отговорност се прилага в границите на законовите разпоредби на Република България.
Приемам условията
Име/Фамилия *
Дата на раждане
Категория *
Имейл *
Телефон *
Клуб, организация
Код за проверка