2.05.2020г. 

Чипровски Килими BIKE

Чипровци
https://www.facebook.com/events/544411639452788/
Заповядайте на едно събитие, което ще се проведе на един от най-големите празници в България - Фестивалът на Чипровския килим.

Състезанието ще е подкрепено от община Чипровци.

Чипровци ще се превърне и в средище на спорта на открито, като освен дълбоките традиции на занаятчийство и народно творчество, отпразнува и прелестите на Чипровския Балкан и също желанието на хората да изживеят магични мигове в него!

Дистанция 26 км, такса участие 20лв
Записването ще започне в 8:30 на Центъра на град Чипровци.

Старта е в 10ч от центъра на града.

Трак на маршрута: https://drive.google.com/file/d/14Gx7Ijb_57LLypxqoiYo-gcPk6hieCMK/view?usp=drivesdk
Този път ще разнообразим малко с Язова планина, която ще приюти всеки състезател дръзнел да премери сили със себе си и да вкуси от сладкото опиянение на Чипровската природа в разцвета на пролетта!

При колоездачите категориите са следните :
девойки
юноши до 18 години
жени
мъже от 19 до 39 години
мъже от 39 до 50 години
мъже над 50 години
Най-бързата жена и най-бързия мъж независимо от категорията ще бъдат наградени с парична награда от 120 лева , която за поредна година е осигурена от Община Чипровци . Останалкте първенци ще бъдат отличени с ръчно изработени медали от Ивет-Анелия Димитрова!

Малко информация за Фестивала на Чипровския килим
https://www.facebook.com/events/465232831054328/

Регистрация

Декларация / Договор за участие
  1. Участникът има навършени 18 години.
  2. Ако участникът няма навършени 18 години, прилага писмено съгласие за участие от родител/настойник при получаването на стартовия номер.
  3. Участникът приема за своя сметка потенциалната опасност за здравето и живота си при участие в състезанието. Основните рискове могат да бъдат причинени от но не само терена, случайни предмети, оборудване, екипировка, личното му физическо състояние, метеорологични условия, автомобилен трафик и други независещи от организаторите условия.
  4. Участникът декларира, че е физически здрав и действията му не са противопоказни на лекарско предписание.
  5. Участникът е съгласен настоящия договор за освобождаване от отговорност да бъде използван от организаторите на състезанието и декларира, че носи отговорност за действията си по време на протичането му.
  6. Организаторите и другите участници не носят никаква отговорност в случай на претърпени от участника материални щети, кражба на имущество, физически травми, инвалидност или смърт, както и за всички други възможни злополуки по време на състезанието. Участникът е съгласен споменатите в тази точка физически и юридически лица да бъдат обезщетени и защитени от всякакъв вид искове и оплаквания на трети лица в следствие на моите действия по време на състезанието.
  7. Участникът дава съгласието си да получи медицинска помощ при нараняване и травма.
  8. Участникът е наясно, че настоящият договор за освобождаване от отговорност се прилага в границите на законовите разпоредби на Република България.
Приемам условията
Име/Фамилия *
Дата на раждане
Категория *
Имейл *
Телефон *
Клуб, организация
Код за проверка