18.02.2018г.

ПЪСТРИНА планинско бягане

https://web.facebook.com/events/954434067991565/
Време е за зимни приключения!!! Има всичко за всеки от любителя до профито :-)

Какво е "Пъстрина"?
Висок панорамен хълм до Монтана.
Защо Пъстрина - панорамни гледки и чист въздух. Това е едно от трасетата, по които тренират монтанските дзверове - Николай Георгиев и Ивайло Ганов.
Утре сме по трасето с актуални снимки, дължина, денивелация и прочее..
Какво да очаквате?
Посрещане у читалището на с. Крапчене с напалено кюмбе на дрЪва, паноравно пръженье с гледки към Врачанския Балкан, язовир Огоста и билото на Западна Стара планина, народен награден фонд и жежък чай на финала (с манко рикия, по желание); "шарено" муз.оформление - българско (хитове на българската естрада) и сръпско.
Награден фонд - домашни суджуци, вино, рикия, сланина, бурганье със зимнина ква моо да украднем (ютики, чушлета, ютеници...).

Такса участие 15лв. и се заплаща на място.

Ето какво пише в интернет за местото:
https://bg.wikipedia.org/wiki/Пъстрина

Регистрация

Декларация / Договор за участие
  1. Участникът има навършени 18 години.
  2. Ако участникът няма навършени 18 години, прилага писмено съгласие за участие от родител/настойник при получаването на стартовия номер.
  3. Участникът приема за своя сметка потенциалната опасност за здравето и живота си при участие в състезанието. Основните рискове могат да бъдат причинени от но не само терена, случайни предмети, оборудване, екипировка, личното му физическо състояние, метеорологични условия, автомобилен трафик и други независещи от организаторите условия.
  4. Участникът декларира, че е физически здрав и действията му не са противопоказни на лекарско предписание.
  5. Участникът е съгласен настоящия договор за освобождаване от отговорност да бъде използван от организаторите на състезанието и декларира, че носи отговорност за действията си по време на протичането му.
  6. Организаторите и другите участници не носят никаква отговорност в случай на претърпени от участника материални щети, кражба на имущество, физически травми, инвалидност или смърт, както и за всички други възможни злополуки по време на състезанието. Участникът е съгласен споменатите в тази точка физически и юридически лица да бъдат обезщетени и защитени от всякакъв вид искове и оплаквания на трети лица в следствие на моите действия по време на състезанието.
  7. Участникът дава съгласието си да получи медицинска помощ при нараняване и травма.
  8. Участникът е наясно, че настоящият договор за освобождаване от отговорност се прилага в границите на законовите разпоредби на Република България.
Приемам условията
Име/Фамилия *
Дата на раждане
Категория *
Имейл *
Телефон *
Клуб, организация
Код за проверка