Районът на Северозападна България и Западна Стара планина е мястото, където осъществяваме нашата дейност.

Организираме състезания по планинско бягане, планинско и шосейно колоездене, дуатлони, водене по културни и природни забележителности. Това ни позволява да отвоюваме от забвение пътеки и туристическа инфраструктура.

Създадохме това обединение, за да правим нещо смислено за себе си и за хората. В момента обществото има нужда от насърчаване на активния отдих и спортни мероприятия на открито, за бъде по-здраво, по-усмихнато и по-енергично.

За актуална информация, следете ни във Facebook:

https://www.facebook.com/BG-Events-Guiding-1819561684926816/

Александър 

Александър Алекснадров от гр Враца, на 30 години, сгоден за Станислава Цветанова. Завършил ПМГ „Акад. Иван Ценов“, гр.Враца с пълно отличие профил „Химия и английски език“. Магистър по „Начална училищна педагогика“ . Спортува колоездене, ски бягане, бягане. Първия човек от нашия край изминал 420 км с колело 15 часа. 

Александър Александров от гр Враца, на 30 години сгоден за Станислава Цветанова от с.Попица! Кфо да ви разправам за мене. Завършил съм ПМГ с пълно отличие профил Химия и Англ.ез у едно време къде тия оценки струваха нещо. Учих за кратко в ТУ Сф „Електротехника“, влезнах трети по успех от свет народ .Като цяло, гадната София не ми понесе и реших, че ще се прибирам у Враца. За това решение не се съжалявам грам и тук ще споделя, че именно заради него сега съм щастлив

Завърших начална училищна педагогика и имам магистратура. Работих 4 години като учител докато разбера, че парите които дават за тази работа са, меко казано подигравка. Сега организирам съзтезания и работя за една чуждестранна фирма която няма да споменавам, че не е, ама ич убаво ората да ти завиждат. Спортувам непрекъснато колоездене, ски бягане, бягане. Първия човек от нашия край изминал 420 км с колело за 15 часа. Мога да се похфала , че нямам профил у STRAVA и се имам за относително нормален спортуващ. 

Сестра ми е дизайнер в “”макс ком”” (шъ ги напиша излишно с малка буква). Прави ни редовно логата по нашите съзтезания. Майка ми и баща ми имат по 25 години в най големия химически завод “”химко”” (и тва шъ го напиша с малка буква). Заповядайте 2017-та на нашите събития .

Станислава 

Станислава Цветанова, 28г., живее с Александър Александров. Бакалавър-филолог (“L’Órientale” – Universita degli studi di Napoli), владее италиански, английски, френски, испански и латински. Привърженик на здравословното хранене и природосъобразния начин на живот. 

Казвам се Станислава Цветанова, на 28 години съм и живея в гр. Враца с приятеля ми Александър Александров. Завърших бакалавър и магистратура в университета в Неапол за чужди езици и култури L'Orientale със специалност „Сравнителни езици е литератури“. 

След дипломирането решх да се завърна в България защото мисля, че на мястото където сме се родили сме изпратени с мисия. Освен езиците, голяма страст в живота ми са и здравословното хранене и природосъобразен начин на живот, като физическата активност на открито е неделима част от него.

Изцяло подкрепям инициативите на Александър и Иван за популяризиране на бягането и колоезденето по нашия край и се надявам по този начин да вдъхновим колкото се може повече хора да започнат да ценят прекрасната ни природа и да прекарват повече време сред нея!

Иван 

Планински водач, инструктор по планинско колоездене, екскурзовод, завършил „Международен Туризъм“ в УНСС. Владее френски, английски, руски и испански език. 

Казвам се Иван Стоянов, на 40 години от гр.Враца. Завършил съм престижните ОУ „Кирил и Методий“ (на „Стария пазар“; тогава Св.Св. не се изписваше) с класен ръководител другарката Миланова и техникум „Антон Иванов“ гр.Враца със специалност ДВГ с класен ръководител г-жа Калчева, откъдето научих полезни неща за цял живот. Ходех пеша основно във Врачанския Балкан по едни китайски кецове и с платнена торбичка в ръка – просто си харесвах място и... право нагоре, без да ме интересува има ли пътека или не. Природата ми даваше сила, за да продължавам напред, защото непрекъснато преодолявах себе си. 

Реших, че ще се занимавам с туризъм. Понатрупах дипломи, чужди езици и опит в България и чужбина. Отделно поработих 7г. в престижния Френски Лицей „Виктор Юго“ в София, и за кратко време Управител по Безопасността и Вселенски проблеми в международен холдинг по резервоаростроене – места с много и много отговорна работа. Като експерт по проекта „Качи се на колело“ на АРРБЦ гр. Видин, съм участвал в създаването, маркировката и почистването на около 250км маршути за планинско колоездене в Северозападна България. Също като Александър нямам профил в STRAVA (засега!). Смятам, че организирането на прекрасни събития за прекрасни хора си заслужава. Благодаря на майка ми, която винаги ме е подкрепяла безрезервно!